5 Bin Sporcunun Katıldığı Türkiye Büyükler - Gençler - Yıldızlar ve Minikler Kick Boks Şampiyonasının Açılış Töreni Yapıldı

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ve Kick Boks Federasyonu ortak faaliyeti olan Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Türkiye Büyükler - Gençler - Yıldızlar ve Minikler Kick Boks Şampiyonasının açılışı töreni Fırat Üniversitesi Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonunda yapıldı.

Fırat Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenen Kick Boks şampiyonası açılış törenine, Vali Yardımcısı Erkan Kaçmaz, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Arslan, ASKF Başkanı Şahin Şerifoğulları, Daire Müdürleri, sporcular ile davetliler katıldı.

Açılış töreninde konuşan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Türkiye Büyükler - Gençler - Yıldızlar ve Minikler Kick Boks Şampiyonasına ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, 1 hafta sürecek olan müsabakaya katılan yaklaşık 5 Bin sporcu ve antrenörün Elazığ ekonomisine önemli katkılar sağlayacağını belirtti.

Konuşmaların ardından Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı tarafından emeği geçenlere plaket ve Kick Boks eldiveni takdim edildi.