ASELSAN Elazığ İşletmelerine Çözüm Ortağı Olmaya Geliyor Konulu Toplantı Düzenlendi

Fırat Üniversitesi, ASELSAN, Fırat Teknokent ve Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ortaklaşa düzenlenen “ASELSAN Elazığ İşletmelerine Çözüm Ortağı Olmaya Geliyor” konulu toplantı düzenlendi.

Fırat Teknokent Prof. Dr. Nuri Orhan Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, ASELSAN Genel Müdür Yardımcısı Hazarfen Oruç, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Cebeci, Fırat Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Erhan Akın, öğretim üyeleri ve davetliler katıldı.

Düzenlenen toplantıda, Türkiye’deki sanayi kuruluşlarının yeteneklerini savunma sanayine kazandırmak ve teknoloji alt yapısını geliştirmek amacıyla yürütülen projelerle ilgili bilgilendirme yapıldı.