Batman Atatürk Anadolu Lisesi Öğrencileri Rektör Prof. Dr. Demirdağ’ı Ziyaret Etti

Batman Atatürk Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan 35 kişilik grup, okul öğretmenleri eşliğinde Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ’ı ziyaret etti.

Öğrenciler Üniversite hakkında yetkililerden bilgi alırken, bazı birimleri de bizzat gezerek gördüler.

Rektör Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Batman Atatürk Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerini Rektörlük makamında kabul ederek, bir süre görüştü.

Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Demirdağ, kendi kariyer yaşamından anekdotlarla başarılı bir kariyerin basamakları konusunda tavsiyelerde bulundu.

Öğrencilerin Üniversite ve Rektörlük Makamı hakkındaki sorularını da cevaplayan Rektör Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, ziyaret anısına öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Batman Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri Fırat Üniversitesini beğendiklerini ve ziyaret etmekten mutlu olduklarını ifade ederek, Fırat Üniversitesinde okumak istediklerini belirttiler.