Menüyü Göster +

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Üniversitemizde Yapılan Yatırımların Açılışını Yaptı

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 18 Şubat 2017 Cumartesi günü Elazığ’da düzenlenen toplu açılış törenine katıldı.

Toplu açılış töreninde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan,  Fırat Üniversitesi Teknik Bilimler MYO, Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonu ve Fırat Üniversitesi Hastanesi Radyasyon Onkoloji ve Yeni Poliklinik binalarının açılışını yaptı.

Bakanlar, Milletvekilleri, Elazığ Protokolü ve Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ’ın katılımı ile toplu açılış kurdelesi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından kesildi.