Fırat Üniversitesi Ankara Elazığ Tanıtım Günlerinde Yerini Aldı

Elazığ kültürünün tanıtımı amacıyla Ankara Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen “Elazığ Tanıtım Günleri”ne Fırat Üniversitesi de katılarak tanıtım standı açtı.

Gerek üniversitenin ve gerekse şehrin tanıtımına katkı sunmak adına birçok fuar ve tanıtım gününe katılım gösteren Fırat Üniversitesi, Ankara Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen Elazığ Tanıtım Günleri’nde yer alırken, Fırat Üniversitesi Mezunları ve uzun süre görev yapmış eski öğretim üyeleri üniversite standını ziyaret ederek hasret giderdiler.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ da Üniversite standında konuklarını ağırlarken, ziyaretçilere Üniversitenin tanıtımını içeren çeşitli hediyeler dağıtıldı. Çok sayıda ziyaretçi de üniversite hakkında ayrıntılı bilgileri tanıtım günlerinde bire bir üniversite yetkililerinden alma fırsatı buldu.

Ankara Elazığ Tanıtım günlerine katılan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Atatürk Kültür Merkezi’nde kurulan standları gezerek, stand görevlilerinden çeşitli bilgiler aldı.

Bu tür organizasyonların birlik ve beraberliği güçlendirdiğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Demirdağ "Elazığ son yıllarda yaptığı atılımlarla bölgenin önemli illerinden biri konumuna geldi. Elazığ’ın tanıtımı açısından, yapılan bu programı çok önemli buluyorum. Fırat Üniversitesi’nin tanıtımı açısından da bu tür organizasyonlar büyük önem taşıyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Tanıtım Günlerinde Üniversiteyi, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Hasar, Fırat Üniversitesi Rektörlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Yrd. Doç. Dr. İlhan Oğuz Akdemir temsil etti.