Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde Öğrenci Bitirme Proje Yarışması Düzenlendi

Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanlığı tarafından her yıl düzenlenen öğrenci bitirme proje yarışması Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen sergi ile başladı.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ ile beraberinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Hasar, Mühendislik Fakültesi yöneticileri ve Öğretim üyeleri öğrenciler tarafından yapılan projeleri birlikte gezdi.

Projeleri tek tek gezip öğrencilerden projeleri hakkında bilgiler alan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin birbirinden ilginç güzel projelere imza attıklarını belirtti.

Öğrencilerin bu tür iyi projeler yapmasının gelecek açısından kendilerini heyecanlandırdığını dile getiren Rektör Prof. Dr. Demirdağ, başarılarından dolayı öğrencileri ve kendilerini destekleyen öğretim üyelerini kutladığını kaydetti.

HABERİN GÖRÜNTÜSÜNÜ İZLE...