Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ Akademik ve İdari Personele İftar Yemeği Verdi

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, üniversitede görev yapan akademik ve idari personel ile iftarda bir araya geldi.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, üniversitede görev yapan akademik ve idari personel ile iftarda bir araya geldi. Üniversite Sosyal Merkezinde düzenlenen iftar yemeğine, Üniversite yöneticileri ile 1300 akademik ve idari personel katılım gösterdi.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, iftar yemeğinin üniversite personeli arasındaki birlik ve dayanışmayı arttırdığını ifade ederek, iftar yemeğine katılan herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Prof. Dr. Demirdağ, “Her yıl Ramazan ayında Fırat Üniversitesi Rektörlüğü olarak düzenlediğimiz iftar programına, bu yıl da üniversite personelimiz tarafından gösterilen teveccüh ve büyük ilgi bizleri duygulandırmıştır. Bütün güzellikleri ve zenginlikleriyle bir arada olmanın hazzını hissettiren bu tür organizasyonlar bütün üniversite personelimizin kaynaşması açısından gerekli ortamlardır. Bu nedenle, iftar yemeğine katılan tüm akademik ve idari personelimize teşekkür ediyorum. Ramazan-ı Şerif’in Üniversite mensuplarımıza, şehrimize, ülkemize ve İslam âlemine hayırlar, barış ve kardeşlik getirmesini yüce Allah’tan diliyorum” dedi.

Öte yandan, Rektör Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Cebeci, Prof. Dr. Halil Hasar ve Prof. Dr. Sadettin Tanyıldızı ile birlikte iftara katılan akademik ve idari personelin Bayramlarını kutladılar.