Fırat Üniversitesi Teknoloji Ar-Ge ve Girişimcilik Öğrenci Topluluğu 2017-2018 Akademik Yılına Teknik Gezi İle Başladı

Fırat Üniversitesi Teknoloji Ar-Ge ve Girişimcilik öğrenci topluluğu, ülkemizin önde gelen savunma sanayii ve özel sektör üretici firmalarına yönelik teknik gezi gerçekleştirdi.

Geziye topluluk Akademik Danışmanı ve Teknoloji Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Bahar Demirel, Teknoloji Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mehmet Çavaş ve Teknoloji Fakültesi Fakülte Sekreteri Zülfü Karaaslan eşlik etti.

ASELSAN, FNNSS Savunma Sanayi Sistemleri Fabrikası, Manisa Veysel City Fabrikası, İzmir Pınar Süt Fabrikası, İZELTAŞ ve MAKTEK İzmir Fuarını gezen öğrenciler, burada yetkililerden çeşitli bilgiler aldılar.
Teknik Gezi ile bilgiler veren Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Bahar Demirel yapılan bu teknik gezinin amacına uygun şekilde gerçekleştiğini belirterek, “Öğrencilerimizin teorikte gördüklerini uygulamaya nasıl taşındığını, ülkemizin önde gelen firmalarının çalışma koşullarını ve stajyer öğrenci alımları hakkında daha detaylı bilgilere sahip olduk. Hem fakültemiz hem de üniversitemiz açısından verimli bir teknik gezi oldu” dedi.