Fırat Üniversitesi Uluslararası Jeomorfoloji Sempozyumu’na Ev Sahipliği Yaptı

Fırat Üniversitesi Coğrafya Bölümü ve Jeomorfoloji Derneği işbirliğinde düzenlenen “Uluslararası Jeomorfoloji Sempozyumu 2017” Fırat Üniversitesinin ev sahipliğinde Elazığ’da yapıldı.

Atatürk Kültür Merkezinde yapılan sempozyumun açılışına, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sadettin Tonbul, İstanbul Üniversitesi Coğrafya Bölümü öğretim üyesi ve Jeomorfoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Turoğlu, Öğretim üyeleri, öğrenciler ve birçok üniversiteden bilim insanları katıldı.

3 gün sürecek olan ve ilki Fırat Üniversitesinde yapılan Uluslararası Jeomorfoloji Sempozyumunda, sempozyuma katılan 256 bilim insanı tarafından 180 bildiri sunulacak.