Fırat Üniversitesinde “Yüzde Yüz Milli Düşünce, Yüzde Yüz Yerli Üretim, Doğru Tercih” Paneli Düzenlendi

Fırat Üniversitesi Ombudsmanlık Öğrenci Topluluğu ile Türkiye Gençlik Kulüpleri tarafından ortaklaşa organize edilen “Yüzde Yüz Milli Düşünce, Yüzde Yüz Yerli Üretim, Doğru Tercih” paneli düzenlendi.

Prof. Dr. Bahaeddin Ögel Konferans Salonunda düzenlenen programa, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlarından İhsan Şener ile Ayşe Türkmenoğlu, Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Cebeci, Fakülte Dekanları, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanları Ayşe Türkmenoğlu ve İhsan Şener’le birlikte Türkiye Genç Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Bilal Okudan konuşmacı olarak katıldı.

Panelde konuşan Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlarından İhsan Şener, dünya üzerinde mücadelenin ve savaşın ana unsurunun din olduğuna değinirken, Ayşe Türkmenoğlu ise Osmanlıyı bölüp parçalayan zihniyetin yeni Türkiye Cumhuriyetinin güçlenmesini hiç istemediğini belirtti.

Konuşmaların ardından Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Cebeci günün anısına Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı İhsan Şener ile Ayşe Türkmenoğlu plaket takdim etti.