Fırat Teknoloji Transfer Ofisi 2018-2023 Hedefe Doğru Planlama Çalıştayı Düzenlendi

Fırat Teknokent Müdürlüğü tarafından “Fırat Teknoloji Transfer Ofisi 2018-2023 Hedefe Doğru Planlama Çalıştayı” düzenlendi.

Fırat Teknokent  Müdürlüğü tarafından “Fırat Teknoloji Transfer Ofisi 2018-2023 Hedefe Doğru Planlama Çalıştayı” düzenlendi.

Akgün Otel de düzenlenen çalıştaya, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Fırat Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Erhan Akın, Fakülte Dekanları, Öğretim üyeleri ile davetliler katıldı.

Çalıştayda konuşan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Kasım 2012 tarihinde faaliyetine başlayan Fırat Teknoloji Transfer Ofisinin geçen sürede Teknoloji Transferi ve bilginin ticarileşmesi süreçlerinde bölgemiz ve Fırat Üniversitesi’ne önemli katkılar sağladığını söyledi.

Fırat Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Erhan Akın ise, Fırat Teknoloji Transfer Ofisi’nin bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve projelerle ilgili çeşitli bilgiler verdi.

Çalıştayda, TÜBİTAK-TEYDEB Sanayi Ar-Ge Destekleri Programı Alan Koordinatörü Mahmut Kiper tarafından, “Dünyada ve Türkiye’de Üniversite-Sanayi İşbirliği ve bu kapsamda Teknoparklar ve Teknoloji Transfer Ofisleri” konusunda bir konferans verildi.