İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Yapıldı

Fırat Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2017-2018 eğitim öğretim yıl mezuniyet töreni yapıldı.

Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet törenine, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zahir Kızmaz, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kazez, Öğretim Üyeleri, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Mezuniyet Töreninde konuşan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zahir Kızmaz, bugün itibari ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden 538 yeni mezun vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ ise, genç mezunlara seslenerek, “Üniversitenizle ve eğitim gördüğünüz hocalarınızla asla bağlarınızı koparmayınız.  Bu gurur gününüzü tüm kalbimle kutluyor, hepinizi gözlerinizden öpüyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından dereceye giren mezun öğrencilere Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ ve davetliler tarafından mezuniyet belgeleri ve ödülleri verildi.