Mühendislik Eğitiminin 50. Yılı Onuruna Uluslararası Sempozyum Düzenlenecektir

Salı, Ocak 3, 2017 - 16:00
Detay:

Üniversitemizin çok değerli akademisyenleri,

Bilindiği üzere Elazığ’da yükseköğretim ilk olarak 1967’de açılan Yüksek Teknik Okul’un Makina ve İnşaat bölümlerine öğrenci alımıyla başlamıştır. Böylece Mühendislik Fakültesinin, dolayısıyla daha sonra kurulacak olan Üniversitemizin temelleri bu yılda atılmıştır. Girmiş olduğumuz 2017 yılı da bu nedenle Mühendislik Fakültesinin 50. kuruluş yıldönümünü oluşturmaktadır.

Başarılarla dolu ilk yarım asrını tamamlayan Mühendislik Fakültesi, 2017 yılını kurulmuş bir komite tarafından organize edilen çeşitli etkinliklerle yıl boyu kutlayacaktır. Bu etkinliklerin en önemlisi tüm mühendislik bölümlerini kapsayan International Conference on Advances and Innovations in Engineering” başlıklı uluslararası bir konferanstır. Konferans 10-12 Mayıs 2017 tarihleri arasında Mühendislik Fakültemizde gerçekleştirilecektir. Tüm akademisyen arkadaşlarımızı konferansımıza bekler, saygılarımızı sunarız.

Konferansa dair detaylı bilgiler www.icaieconf.org adresinden edinilebilir.

Organizasyon Komitesi