Mühendislik Fakültesi 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Yapıldı

Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 2017-2018 eğitim öğretim yıl mezuniyet töreni yapıldı.

Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet törenine, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Cebeci, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Öğretim Üyeleri, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Mezuniyet Töreninde konuşan Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Üniversitenin en köklü fakültelerinden Mühendislik Fakültesinden mezun olan öğrencilere ileriki yaşamlarında başarılar diledi.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ ise, Mühendislik Fakültesinin Üniversitenin Kuruluşunda önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, Elazığ’da yükseköğrenimin ilk başladığı Fakülte olduğunu söyledi.

Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesinin bilimsel çalışmaları ve yetiştirdiği insan kaynaklarıyla üniversiteler içerisinde ilk 5 içerisinde yer aldığını belirten Rektör Prof. Dr. Demirdağ, böyle başarılı bir Fakülteden mezun olan öğrencileri yürekten kutladığını söyledi.

Konuşmaların ardından dereceye giren mezun öğrencilere Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ ve davetliler tarafından mezuniyet belgeleri ve ödülleri verildi.