Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü 50. Yıl Etkinlikleri Devam Ediyor

İnşaat Mühendisliği bölümü, 50. Yıl Etkinlikleri kapsamında İnş. Müh. Cem Kafadar’ı ve İnş. Müh. Dr. Onur Tokdemir’i ağırladı.

İlk etkinlikte İnş. Müh. Cem Kafadar, öğrencilerimize; CV hazırlama, şirketleşme, iş görüşmesine hazırlık, etkili zaman yönetimi gibi konuları içeren “İş Hayatına Yönelik Okullarda Öğretilmeyen 40 Ders” isimli bir seminer verdi. Öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen seminer sonunda günün anısına İnş. Müh. Cem Kafadar’a bölüm öğretim üyeleri tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

İkinci etkinlikte Rönesans Holding Proje Yönetim Koordinatörü Dr. Onur Tokdemir tarafından “Sürdürülebilirlik” konusunda öğrencilere seminer verildi. Seminerde sürdürülebilirliğin Çevresel, Sosyal ve Ekonomik olarak üç alanda değerlendirildiği belirtilerek bu alanda yapılması gerekenler aktarıldı.

Dr. Tokdemir tarafından kendi şirketlerinde çalışan Fırat Üniversitesi mezunu inşaat mühendislerinden genel olarak iş hayatında memnun oldukları belirtildi. Öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen etkinlik sonunda Dr. Tokdemir’e günün anısına plaket verildi.