Diller

Mevlana Değişim Programı Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı Başvuruları Duyurusu

Tarih:
Salı, Ağustos 1, 2017 - 15:00
Detay:

YÖK tarafından yürütülmekte olan “Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı” kapsamında 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında Pakistan ile Türkiye arasında, lisansüstü eğitim gören öğrenci ve öğretim elemanı hareketliliğini esas alan Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı başlatılmıştır. Aşağıda belirtilen alanlarda değişim gerçekleştirilecektir. Proje yürütücüleri tarafından, Pakistan’daki yükseköğretim kurumları ile gerçekleştirilmesi planlanan proje başvurularının, 31.08.2017 tarihi mesai bitimine kadar www.yoksis.yok.gov.tr üzerinden girişlerinin yapılması, başvuru çıktılarının ise Üniversitemiz Mevlana Koordinatörlüğü aracılığıyla rektör imzalı üst yazı ekinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’na iletilmesi gerekmektedir.

Proje Başvuru Alanları

1.    Enerji Teknolojileri