Rektör Prof. Dr. Demirdağ, Fırat Üniversitesi Hastanesinde Bölümleri Gezerek Sorunları Dinledi

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Fırat Üniversitesi Hastanesinde bölümleri gezerek, öğretim üyeleriyle bir araya geldi.

Her yıl hastanede görev yapan öğretim üyelerinin sorunlarını dinleyerek, sorunların çözümü noktasında neler yapılabilir konusunda ziyaretlerini sürdüren Rektör Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, bu kapsamda
Genel Cerrahi, Kadın Hastalıkları ve Doğum ile Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalları’nı ziyaret ederek, Öğretim üyelerinin sorunlarını dinledi.
Rektör Demirdağ’a ziyaretlerinde Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kazez, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Refik Ayten, Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. Fatih Fırdolaş ile Doç. Dr. Osman Mermi eşlik etti.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, bölüm ziyaretleri kapsamında, Dermatoloji, Fizik Tedavi, Nöroloji ve Göğüs Hastalıkları bölümlerini gezerek, Öğretim üyeleri ile bir araya geldi.

Rektör Demirdağ’a ziyaretlerinde Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kazez, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Refik Ayten, Başhekim Yardımcıları Prof. Dr. Ziya Çetinkaya ve Doç. Dr. Osman Mermi eşlik etti.