Rektörümüzün Yeni Öğrencilere Mesajı

05.09.2018

Sevgili yeni öğrencilerimiz,

Uzun bir eğitim ve çalışma dönemi sonucunda, çabalarınızın karşılığı olarak üniversitemizi kazandınız. Öncelikle sizleri kutluyor ve Fırat Üniversitesi ailesine katılmanızdan dolayı memnuniyetimi ifade etmek istiyorum.

Ülkemizin her alanda dinamik, donanımlı, girişimci ve üretken genç beyinlere olan ihtiyacı gün geçtikçe artmaktadır. Bu ihtiyaçlara cevap verebilecek bir eğitimi Üniversitemizde alabilmeniz için gereken her türlü desteği sağlayacağımızı ve sürekli sizlerin yanınızda olacağımızı unutmayınız.

Eğitim kalitesiyle ülkemizin seçkin üniversiteleri arasında yer alan ve doğunun huzurlu şehri Elazığ’da bulunan Fırat Üniversitesi, 1967 yılından beri ülkemizin kalkınmasına, gelişimine ve yükseköğretimine, yetiştirdiği mezunlar ile büyük katkı sağlamıştır. Bundan sonraki yıllarda da yüklendiği bu misyonu, siz değerli yeni öğrencilerimizin fikir, proje, çaba ve katkılarıyla artırarak sürdürmeyi hedeflemektedir.

2018-2019 eğitim-öğretim döneminde üniversitemizi tercih eden yeni öğrencilerimize “hoş geldiniz” diyor, tüm öğrencilerimiz ile birlikte başarılı bir eğitim yılı diliyorum.

Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ