Sürekli İşçi Alımı Kura Sonuçları ve Mülakat Sınavına ilişkin Duyuru

30.06.2020

Sürekli İşçi Alımı Sözlü Sınavına İlişkin Duyuru

Üniversitemiz bünyesinde istihdam edilecek sürekli işçi alımı ile ilgili olarak noter kurası sonucunsa isimleri belirlenen asıl ve yedek adayların başvuru süreci tamamlanmış olup sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylarla ilgili sonuçlar aşağıda listelenmiştir.

KURA SONUÇLARI

NOTER KURA LİSTESİ

Temizlik Görevlisi (Normal)

Temizlik Görevlisi (Asıl) (Yedek)

Temizlik Görevlisi (Eski Hükümlü-TMY)

Temizlik Görevlisi (Engelli)

Koruma ve Güvenlik Hizmetleri

Hasta Bakımı ve Temizliği Hizmetleri

ASİL LİSTELER İÇİN SÖZLÜ SINAV BİLGİLERİ

Kadro/Unvan

Yeri

Saati

Temizlik Görevlisi

1-200 Sıra Nolu Adaylar

Fırat Üniversitesi Kütüphanesi

(Rektörlük Kampüsü)

201-400 Sıra Nolu Adaylar

401-588 Sıra Nolu Adaylar

Temizlik Görevlisi (Eski Hükümlü-TMY)

06.07.2020

Prof. Dr. Mustafa Temizer Konferans Salonu (Rektörlük Kampüsü Veteriner Fakültesi)

Temizlik Görevlisi (Engelli)

Koruma ve Güvenlik Hizmetleri

01-55 Sıra Nolu Adaylar

56-110 Sıra Nolu Adaylar

09.07.2020

111-161 Sıra Nolu Adaylar

Hasta Bakımı ve Temizliği Hizmetleri

01-75 Sıra Nolu Adaylar

Prof.Dr. Bahaeddin Ögel Konferans Salonu (Rektörlük Kampüsü Fen Fakültesi)

75-150 Sıra Nolu Adaylar

151-226 Sıra Nolu Adaylar

SÖZLÜ SINAV KONULARI:

Sözlü sınav; görev konularına ilişkin bilgi düzeyi, ifade yeteneği ve muhakeme gücü, tutum ve davranışlarının göreve uygunluğu ve genel kültüre ilişkin konularda yapılacaktır. Sınavdan 60 ve üstü puan alanlar başarılı sayılacaktır. Asıl ve yedek liste 60 ve üstü puan alanlar arasında puan sıralamasına göre belirlenecektir.

Not 1: Adaylar sınava gelirken yanlarında fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesini (Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport) bulundurmak zorundadır. Koruma ve Güvenlik Hizmetleri adaylarının Özel Güvenlik Sertifikası Kimlik kartını yanlarında bulundurmaları zorunludur.

NOT 2: Yapılacak sözlü sınavı sonucunda; yeterli sayıda liste oluşmadığı taktirde noter kurasında belirlenen yedek listede yer alan adaylar ikinci bir ilanla sözlü sınava çağırılacaktır.

Bu ilan tebliğ niteliğinde olup, adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.    Aşağıda istenilen belgelerin 03/07/2020 Cuma günü mesai bitimine kadar Fırat Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına (Rektörlük Binası Personel Girişi) teslim edilecektir.

Engelli Adaylardan İstenilen Belgeler:

1- Sürekli İşçi Mülakat Formu (Engelli) (web sayfasında mevcuttur)

2-Sağlık Kurulu raporu (aslı veya noter tasdikli örneği)

3- Diploma veya geçici mezuniyet belgesi

4- Adli Sicil Belgesi (Belgede adli sicil kaydı ile adli sicil arşiv kaydına ilişkin bilgilerin yer alması gerekiyor.) (E-Devlet üzerinden alınan internet çıktısı da olabilir)

5- Askerlik ile ilişiği olmadığına dair belge

Eski Hükümlü Adaylardan İstenilen Belgeler:

1- Sürekli İşçi Mülakat Formu (Eski hükümlü) (web sayfasında mevcuttur)

2- Eski hükümlü belgesi aslı

5- Askerlik ile ilişiği olmadığına dair belge

Terörle Mücadelede Yaralanan Adaylardan İstenilen Belgeler:

1- Sürekli İşçi Mülakat Formu (Terör Mağduru) (web sayfasında mevcuttur)