Fırat Üniversitesi Kariyer Günlerinin Konuğu Aselsan Yön. Kur. Bşk. Prof. Dr. Haluk Görgün Oldu…

08.04.2019

Fırat Üniversitesi tarafından düzenlenen Kariyer Günleri programı kapsamında, ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün, öğrencilerle bir araya geldi.

Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen programa, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Cebeci, Prof. Dr. Halil Hasar, Fırat Üniversitesi Yöneticileri, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Kariyer Günleri programına katılan ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün, “Milli ve Yerli Teknolojiler” konulu bir sunum gerçekleştirdi.

Program sonunda Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ günün anısına ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün’e hediye takdim etti.