Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Akademik ve İdari Personel İle Bayramlaştı…

11.08.2019

Fırat Üniversitesi yöneticileri ve personeli, Kurban Bayramı dolayısıyla bir araya gelerek bayramlaştı.

Fırat Üniversitesi Sosyal Merkez de düzenlenen bayramlaşma törenine, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Cebeci, Prof. Dr. Halil Hasar ile Üniversitenin akademik ve idari personeli katıldı.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, her yıl olduğu gibi bu yılda Kurban Bayramı dolayısıyla Akademik ve İdari personel ile bayramlaştıklarını belirterek, Bayramların dargınlıkları ve küskünlükleri ortadan kaldıran özel günler olduğunu söyledi.

Rektör Prof. Dr. Demirdağ son olarak, tüm akademik ve idari personelin, Elazığ halkının ve İslam âleminin bayramlarını kutladığını sözlerine ekledi.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Cebeci ve Prof. Dr. Halil Hasar daha sonra törene katılan akademik ve idari personelle tokalaşarak bayramlarını kutladılar.