Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ'ın 10 Kasım Mesajı…

08.11.2019

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 81.Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Rektör Prof. Dr. Demirdağ mesajında şu görüşlere yer verdi:

"Milli mücadelenin kahramanı Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 81. yılını Türk Milleti olarak sevgi ve saygıyla anmaktayız. Atatürk’ü andığımız bu anlamlı günde ülkemizi, Atatürk’ün gösterdiği hedeflere taşıyabilmek için onun aziz hatırasına ve mirasına sahip çıkarak, kurduğu Cumhuriyeti çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmak en büyük görevimiz olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle aramızdan ayrılışının 81. Yılında Türk Milletine hak ettiği saygınlığı dünyaya kabul ettiren Mustafa Kemal Atatürk'ü minnet, şükran ve rahmet duyguları ile anıyorum” dedi.