Fırat Üniversitesi Tanıtım Fuarına Katıldı…

07.11.2019

Fırat Üniversitesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Unilook firması tarafından ortaklaşa düzenlenen “Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri” Elazığ’da yapıldı.

Windy Hill Otelde Elazığ’daki tüm öğrencilerin gezdiği fuara, Fırat Üniversitesi ile birlikte 14 üniversite stand açtı. Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak yürütülen çalışmalarla ilimizdeki lise öğrencileri fuara taşınarak, öğrencilerin üniversiteleri yakından tanıması fırsatı sunuldu.

Fuarda Fırat Üniversitesini, Rektörlük Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Doç. Dr. İlhan Oğuz Akdemir, Basın Yayın Halkla İlişkiler Biriminden Zuhal Gök, Zeynep Pirinç ile Tıp, Mühendislik, Eğitim ve Diş Fakültelerinden öğrenciler temsil etti.

Fırat Üniversitesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Doç. Dr. İlhan Oğuz Akdemir, bu fuarın Elazığ’da düzenlenmesinden memnuniyet duyduğunu belirterek, amaçlarının Üniversiteleri Elazığ’daki öğrencilerin ayaklarına getirmek ve öğrencilerin üniversiteleri yakından tanımalarını sağlamak olduğunu söyledi.

2 gün süren fuarı yaklaşık 5000 lise öğrencisi gezdi.