Fırat Üniversitesi, Voleybol 1. Lig Müsabakalarına Ev Sahipliği Yaptı…

17.04.2019

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu programında yer alan “Voleybol 1. Lig Grup Birinciliği” müsabakalarına Fırat Üniversitesi ev sahipliği yaptı.

Toplam 6 üniversiteden 250 sporcunun katıldığı müsabakaların açılış töreni Fırat Üniversitesi Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı.

Müsabakalara Gençlik ve Spor İl Müdürü Suphi Döner, Fırat Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel Savucu, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Cihan Çakıcı, öğretim üyeleri, öğrenciler ve sporcular katıldı.

Fırat Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel Savucu, Gurup müsabakalarına katılan üniversitelerin değerli idareci, antrenör ve sporcu öğrencilerini Elazığ’da ve üniversitemizde misafir etmekten mutluluk duyuyorum" dedi.

Konuşmaların ardından spor müsabakaları start aldı. Müsabakalara, Fırat, Cumhuriyet, Gaziantep, Siirt, Harran ve Mustafa Kemal Üniversiteleri katıldı.