Fırat Üniversitesinde 10 Kasım Atatürk'ü Anma Etkinlikleri Kapsamında "Türk ve Dünya Romanından Atatürk" Konulu Konferans Düzenlendi...

09.11.2018

Fırat Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi ile İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Tarih Bölümü işbirliğiyle 10 Kasım Atatürk'ü Anma etkinlikleri kapsamında "Türk ve Dünya Romanından Atatürk" konulu konferans düzenlendi.

Prof. Dr. Bahaeddin Ögel Konferans Salonunda yapılan konferansa, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sadettin Tanyıldızı, Fakülte Dekanları, Öğretim üyeleri, bölüm başkanları ve öğrenciler katıldı.

Konferansa konuşmacı olarak katılan İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Mutlu Deveci, Türk ve Dünya Edebiyatında Atatürk’ün yeri konusunda konferansa katılanlara çeşitli bilgiler sundu.