Fırat Üniversitesinde "Sevgi Engel Tanımaz" Dünya Engelliler Haftası Programı Düzenlendi...

03.12.2018

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Fırat Üniversitesi Teknoloji AR-GE ve Girişimcilik öğrenci topluluğu, Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi ile ortaklaşa, Abdullah Hakan Tangülü Özel Eğitim Okulu öğrencileriyle birlikte günün anlam ve önemini belirten ‘’Sevgi Engel Tanımaz’’ konulu etkinlik ve film gösterimi düzenlendi.

Programa Fırat Üniversitesi Rektörü, Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bahar Demirel, Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hatice Eröksüz, Öğretim üyeleri ile engelli öğrenciler katıldı.

Program sonrasında Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ engelli öğrencilerle birlikte Üniversite Evinde yemek yedi.