Fırat Üniversitesinde Tübitak-2237 Proje Eğitimi Etkinliği Düzenlendi.

06.09.2018

Fırat Üniversitesinde TÜBİTAK-2237 Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında “Mühendislik alanında Çok Disiplinli TÜBİTAK Araştırma Projesi Hazırlama ve Yürütme Eğitimi” etkinliği düzenlendi.

Kongre Merkezinde yapılan programa, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Özer, etkinlik Koordinatörü Fırat Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Karaköse, Proje Eğitmenleri, öğretim üyeleri ile çok sayıda Üniversiteden akademisyen katıldı.

Etkinlikle ilgili bilgiler veren Fırat Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Karaköse, düzenlenen etkinliğe Fırat Üniversitesi akademisyenleri yanında 13 Üniversiteden akademisyenin katıldığını söyledi.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ ise, TÜBİTAK etkinlikleri kapsamında düzenlenen bu tür proje eğitimlerine büyük önem verdiklerini belirterek, düzenlenen TÜBİTAK-2237 Proje eğitimi etkinliğin başarılı geçmesini diledi.

Fırat Üniversitesinde düzenlenen ve üç gün sürecek olan TÜBİTAK-2237 Proje Eğitimine, Fırat, Aksaray, Süleyman Demirel, Bingöl, Batman, Ahi Evran, Munzur, Ardahan, Dicle,  Kafkas, Yüzüncü Yıl, Harran ve İstanbul Gelişim Üniversitelerinden akademisyenler katıldı.