İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİNDEN İKİ ETKİNLİK…

06.11.2018

Fırat Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü ve Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümleri tarafından, "Sosyal Hizmette Hak Temelli Yaklaşım" ve “İşverenlerin Genç İşgücünden Beklentileri'' konulu iki etkinlik düzenlendi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen etkinliklere, Fırat Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zahir Kızmaz, Dekan Yardımcıları, Öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

İlk etkinlik olarak düzenlenen panelde, Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç, Şehit-Gazi Birim Sorumlusu Erkan Sertkaya, Korumaya Muhtaç Çocuklar Birim Sorumlusu Mehmet Aydoğdu ve Sosyo-Ekonomik Destek Birim Sorumlusu Mehmet Coşkun, sosyal hizmet mesleğinin özellikleri, hak temelli sosyal yardım anlayışı, sosyal yardımın önemi ve sosyal yardımın türleri konularında panele katılanlara çeşitli bilgiler verdiler.

İkinci etkinlikte ise, Elazığ MÜSİAD Başkanı Hasan Uzun tarafından öğrencilere “İşverenlerin Genç İşgücünden Beklentileri” konusunda konferans verildi.

Fırat Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zahir Kızmaz, Fakülte olarak öğrencilere yönelik bu tür panel ve konferanslar düzenlediklerini belirterek, düzenlenen etkinliklere öğrencilerin ilgisinden memnun olduklarını söyledi.