Kütüphanede Ders Çalışan Öğrencilere Çorba İkramı

08.01.2020

Fırat Üniversitesi Kütüphanesinde final imtihanlarına çalışan öğrencilere Rektör Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ’ın direktifleri ile sıcak çorba ikram edildi.

Öğrencilerin sınav döneminde hiçbir olumsuzluk ile karşılaşmadan çalışmalarını ve finallere hazırlanmalarına katkı sağlamak adına böyle bir ikramda bulunduklarını belirten Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ ”Onlar eğitimlerini başarı ile tamamlamanın çabasındalar. Final haftasındalar ve zorlu bir sınav hazırlıkları var. Gece geç saatlere kadar kütüphanemizde ders çalışıyorlar. Biz de bu çabalarına bir katkı sağlamayı planladık. Onların daha başarılı olmalarını, kendilerine sağlanan imkanların artırılması ve derslerinde başarılı olmasını  istiyoruz. Bu ikram ile öğrencilerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu ve sıcak bir aile ortamında olduklarını hatırlatmak istedik” dedi.