“Mühendislik ve Teknolojik Bilimlerde TÜBİTAK Proje Hazırlama Eğitimi” Düzenlendi.

28.11.2019

TÜBİTAK 2237/B programı kapsamında Fırat Üniversitesinin desteğiyle hazırlanan “Mühendislik ve Teknolojik Bilimlerde TÜBİTAK Projesi Hazırlama ve Yürütme Eğitimi” kongre merkezinde başladı.

Kongre Merkezinde düzenlenen etkinliğe, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Proje Koordinasyon Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Proje Koordinatörü Çevre Mühendisliği bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Özge Hanay, eğiticiler ile çeşitli üniversitelerden akademisyenler katıldı.

Proje Koordinatörlüğünü Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Özge Hanay’ın yaptığı eğitim etkinliği 3 gün sürecek olup, 6 farklı üniversiteden 33 akademisyen uygulamalı eğitimlerle TÜBİTAK projesi hazırlayacaktır.