Ruhsal Hastalıklarda Geleneksel ve Modern Tedaviler“ Konulu Söyleşi Programı Düzenlendi…

16.04.2019

Fırat Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi ile Elazığ Şizofreni Dayanışma Derneği ortaklığında hazırlanan “Ruhsal Hastalıklarda Geleneksel ve Modern Tedaviler“ konulu söyleşi programı ve Müzik dinletisi dün akşam yoğun bir katılımla yapıldı.

Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen programa, Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Cebeci, Fırat Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hatice Eröksüz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Suphi Döner, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Selahattin Bozkurt, Elazığ STK Platformu Dönem Sözcüsü Prof. Dr. Kenan Peker, Elazığ Şizofreni Dayanışma Derneği Çiçek Tutuş, öğretim üyeleri, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Programa konuşmacı olarak katılan Yazar ve TV Sucusu Uğur Canpolat ile Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Murat Atmaca, “Ruhsal Hastalıklarda Geleneksel ve Modern Tedaviler“ konusunda çeşitli bilgiler verdiler.

Programda ayrıca, Fırat Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğretim üyesi Prof. Dr. Nino Kvachantiradze ile Türk Halk Müziği sanatçısı Aygün Çam mini bir konser verdi.