images

8. Uluslararası Yeni Nesil İçin Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Konferansı (MSNG 2021)

8. Uluslararası Yeni Nesil için Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Konferansı (MSNG 2021), Fırat Üniversitesinde 14-16 Temmuz 2021 tarihleri arasında online olarak gerçekleştirilecektir. MSNG2021 Konferansı'nın amacı Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji alanlarında tüm yönleriyle ilgili deneyimleri ve araştırma bulgularını paylaşmak ve bilgi alışverişinde bulunmak için bilim insanları ve araştırmacıları bir araya getirmektir.

8. Uluslarası Yeni Nesil için Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Konferansı, Nano bilimler ve İleri Malzeme Bilimindeki en son gelişmelere, deneysel tekniklerdeki ilerlemelere, teorik çalışmalara ve yeni nano ve fonksiyonel malzemelerin ortaya çıkan uygulamalarına ayrılmıştır. Konferansımız ulusal ve uluslararası araştırmacılara Nano bilimi ve Malzeme Bilimi alanlarındaki en son gelişmeleri ve gelecekteki zorlukları karşılama ve sunma fırsatı verir. Bu konferansın amacı, nanoteknoloji deki son gelişmeleri değerlendirmek için, fizik, mühendislik, elektronik, malzeme bilimi, biyoloji, kimya ve diğer bilimlerde çalışan bilim insanları için uluslararası bir  platform oluşturmaktır.

The 8th International Conference on Materials Science and Nanotechnology for the Next Generation (MSNG 2021) will be held online at Fırat University between 14-16 July 2021. The aim of the MSNG2021 Conference is to bring together scientists and researchers to exchange knowledge and share experiences and research findings on all aspects of Materials Science and Nanotechnology.

The 8th International Conference on Materials Science and Nanotechnology for the Next Generation is devoted to the latest developments in Nanoscience and Advanced Materials Science, advances in experimental techniques, theoretical studies, and emerging applications of new nano and functional materials. Our conference gives national and international researchers the opportunity to meet and present the latest developments and future challenges in the fields of Nanoscience and Materials Science. The purpose of this conference is to create an international platform for scientists working in physics, engineering, electronics, materials science, biology, chemistry and other sciences to evaluate the latest developments in nanotechnology

Detaylı bilgi için Tıklayınız

Güncellendiği Tarih: 25-06-2021 10:51 | Başlangıç Tarihi: 14-07-2021 10:49 | Bitiş Tarihi: 16-07-2021 10:49 | YER: Fırat Üniversitesi