Bakan Yrd ve Rektörlerden Üniversitemize Ziyaret

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi TUNÇ, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa YILDIZ ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet ERDÖL ve Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Necmi İLHAN Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ’ı ziyaret ettiler.

Gerçekleştirilen ziyaretle ilgili bir açıklama yapan Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi TUNÇ, Dünya Sağlık Örgütü, Gazi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Fırat Üniversitesi, Sağlık İl Müdürlüğü ve Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen Uluslararası Gıda Sempozyumu programına katıldıklarını belirterek, Dünya Gıda gününün Elazığ da bilimsel anlamda çeşitli etkinliklerle düzenlenmesinden mutluluk duyduğunu ifade etti.

Sempozyumun Elazığ’da gerçekleşmesinde Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ’ın büyük gayretleri olduğunu hatırlatan Bakan Yardımcısı TUNÇ, bu gayretlerin artarak devam edeceğine inandığını söyledi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ ise Elazığ’ın eğitime çok önem veren bir il olduğunu belirterek, Fırat Üniversitesi’nin de bu misyon doğrultusunda Türkiye’nin en iyi üniversiteleri arasında yer aldığını belirtti.

Ziyaretlerinden dolayı Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi TUNÇ, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa YILDIZ ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet ERDÖL teşekkür eden Rektör Prof. Dr. GÖKTAŞ, önümüzdeki süreçlerde bu tür uluslararası etkinliklerde Bakan Yardımcımızı ve Rektörlerimizi Üniversitemizde ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını kaydetti.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette Rektör Prof. Dr. GÖKTAŞ günün anısına misafirlere plaket takdim etti.

Güncellendiği Tarih: 14-10-2021 11:20 |