images

FÜSEM'de AR-GE Elemanı Eğitim Programını Tamamlayan Kursiyerlere Düzenlenen Törenle Sertifikaları Verildi.

Elazığ Valiliği, Üniversitemiz ve İŞKUR İl Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen AR-GE Elemanı Eğitim Programını tamamlayan kursiyerlere düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Merkezi’nde düzenlenen programa Elazığ Valisi Erkaya YIRIK, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, Vali Yardımcısı Abdulkerem ABBASOĞLU, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner ÖZGEN, FÜSEM Müdürü Doç. Dr. İlyas SOMUNKIRAN, İŞKUR İl Müdürü Abdullah BALCI, TKDK İl Müdürü Sertaç YILMAZ, Fakülte Dekanları, Akademik ve idari personel ile eğitim alan kursiyerler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan FÜSEM Müdürü Doç. Dr. İlyas SOMUNKIRAN düzenledikleri kurslar ile ilgili bilgi verdi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ ise yapılan proje eğitimlerinin önemine dikkat çekerek, böyle önemli proje eğitimlerinin artarak devam edeceğini söyledi.

Elazığ Valiliği, Üniversitemiz ve İŞKUR il Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen proje eğitimlerine değinen Elazığ Valisi Erkaya YIRIK da, proje hazırlama noktasındaki eksikliklere vurgu yaparak, her yaş ve ortamda öğrenmenin öneminin altını çizdi.

Konuşmaların ardından düzenlenen eğitim programlarından oluşan kısa bir VTR izletildi.

Programda daha sonra Elazığ Valisi Erkaya YIRIK ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ tarafından kursiyerlere sertifikaları verildi.

Güncellendiği Tarih: 13-08-2021 10:08 |