Üniversitemiz Bölgeye Nefes Oluyor

Üniversitemiz ile Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü arasında yapılan protokolle Üniversitemiz içerisinde her öğrenci için bir fidan dikilecek.

Türkiye orman yangınlarıyla mücadele ederken, ciğerlerimiz yanarken Üniversitemiz yine farkını ortaya koyarak oldukça önemli bir farkındalık çalışmasına imza attı.

Üniversitemiz ile Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü arasında yapılan protokolle, Üniversitemizdeki her öğrenci için bir fidan, toplamda 46 bin fidan toprakla buluşacak. Fidanların toprakla buluşması için saha çalışmalarında sona gelindi.

Hali hazırda Türkiye’nin en büyük ve en yeşil üniversiteleri arasında yer alan Üniversitemiz, yeni fidanlarıyla hem Elazığ’a hem de Türkiye’ye nefes olacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, “Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü ile yapılan protokol kapsamında 2021 yılı içinde her öğrencimiz için bir fidanı, toplam 46 bin fidanı toprakla buluşturacağız. Saha çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Yeşil Türkiye’mize, güzel Elazığ’ımıza, orman yangını şehitlerimize armağan olsun” dedi.

Güncellendiği Tarih: 03-08-2021 11:41 |