Üniversitemiz Kadın Kolları Urfa’yı Gezdi

Üniversitemiz Kadın Kolları Başkanı Hülya GÖKTAŞ, yönetim kurulu ile bayan akademik ve idari personel hafta sonu Urfa’ya  bir gezi programı düzenledi.

Birlik ve beraberliği sağlamak, üniversitedeki bayan akademik ve idari personel arasındaki kaynaşmayı artırmak amacıyla düzenlenen gezi programında bölgenin tarihi ve kültürel zenginliklerini yerinde görme imkânı bulan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ’ın eşi Kadın Kolları Başkanı Hülya GÖKTAŞ ile geziye katılanlar Urfa, Halfeti, Göbeklitepe ile Balıklı gölü gezdiler.

Geziye katılan üniversitedeki bayan akademik ve idari personele teşekkür eden Üniversitemiz Kadın Kolları Başkanı Hülya GÖKTAŞ, Üniversitedeki bayan akademik ve idari personelin kaynaşmasını sağlamak amacıyla bu tür organizasyonların devam edeceğini kaydetti.

Güncellendiği Tarih: 11-10-2021 11:01 |