Üniversitemiz Kadınlar Kolu Tarafından Kermes Açıldı

Üniversitemiz Kadınlar Kolu tarafından maddi durumu iyi olmayan öğrencilere destek olmak amacıyla hayır kermesi düzenlendi. İl Protokolünün eşlerinin de katıldığı kermeste elde edilecek gelir, maddi durumu iyi olmayan öğrencilere destek için hazırlanacak.

Rektörlük kampüsünde düzenlenen hayır kermesinin açılışına Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bilal ÜSTÜNDAĞ, Prof. Dr. Soner ÖZGEN, Genel Sekreter Prof. Dr. Sinan AKPINAR, Üniversitemiz Kadınlar Kolu Başkanı Hülya GÖKTAŞ, Elazığ Belediye Başkanı Şahin ŞERİFOĞULLARI’nın eşi Arzu ŞERİFOĞULLARI, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer KARİŞİT’in eşi Fatma KARİŞİT, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ali YILDIZ’ın eşi Gülçin YILDIZ, İl Müftüsü Selami AYDIN’ın eşi Hatice AYDIN, Üniversitemiz yöneticileri, akademisyenler, kadınlar kolu üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Yoğun katılımın yaşandığı hayır kermesiyle ilgili açıklama yapan Üniversitemiz Kadınlar Kolu Başkanı Hülya GÖKTAŞ, “Kadın Kolları olarak; Üniversitemizde maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimize destek olabilmek için bir kermes düzenlemek istedik. Buradan elde edeceğimiz gelirle; Üniversitemizdeki maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimize yardımcı olacağız. Üniversitemizde okuyan, özellikle il dışından gelen öğrencilerimizin aileleri hiç merak etmesinler; evlatları emin ellerde. Onlara belki anneleri gibi olamasak da anne şefkati göstermek için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Bizim dinimizde, kültürümüzde yardımlaşmak çok önemli. Bugün de hem öğrencilerimiz hem de akademik ve idari personellerimiz için çok güzel yiyecekler hazırladık. Bugün bizleri yalnız bırakmayan; Elazığ Belediye Başkanımızın eşi Arzu ŞERİFOĞULLARI hanıma, Cumhuriyet Başsavcımızın eşi Fatma KARİŞİT hanıma, İl Jandarma Alay Komutanımızın eşi Gülçin YILDIZ hanıma, İl Müftümüzün eşi Hatice AYDIN hanıma ve emeği geçen personellerimizin eşleri, Üniversitemiz Kadın Kolları üyelerine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Kermes 14 Ekim Perşembe günü de rektörlük kampüsünde açık olacak.

Güncellendiği Tarih: 13-10-2021 11:04 |