Üniversitemiz Keban MYO 2021 – 2022 Akademik Yılı Açılış Töreni Yapıldı

Üniversitemiz Keban Meslek Yüksekokulu 2021-2022 eğitim ve öğretim akademik yılı açılış töreni yapıldı.

Keban Meslek Yüksekokulu konferans salonunda yapılan törene; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner ÖZGEN, Keban Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Haşim PIHTILI, Keban Belediye Başkanı Fetiye ATLI, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Keban Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Haşim PIHTILI, 2021-2022 akademik yılının, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını dileyerek, yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecanını yaşadıklarını söyledi. Prof. Dr. PIHTILI, “Hepimizin malumu olduğu üzere, geçen dönem, tüm dünyayı etkisi altına alan Pandemiden dolayı, eğitimlerimiz çevrim iç olarak yapıldı. Bu dönem inşallah bir aksilik çıkmaz ise, eğitimimizi yüz yüze canlı olarak sınıflarımızda yapacağız. Siz değerli öğrencilerimizden beklentimiz, araştırmaya gönül vermiş ve topluma hizmet sorumluluğu bilinci ile mesleki yeterlikleri kazanmış bir birey olarak mezun olmanızdır” dedi.

Keban Belediye Başkanı Fethi ATLI ise Keban Belediyesi olarak her zaman ilçede okuyan öğrencilerin yanlarında yer aldıklarını belirterek belediyenin kapılarının öğrencilere sonuna kadar açık olduğunu söyledi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ ise 2021-2022 eğitim ve öğretim yılının tüm akademik ve idari personel ile öğrencilere hayırlı olmasını dileyerek, “Koronavirüs nedeniyle bir süre üniversitelerden uzak kaldınız. Bizler de tıpkı sizler gibi heyecanlıyız. Bu akademik yılda siz değerli öğrencilerimize başarılar diliyorum. 1967 yılında kurulan üniversitemiz Türkiye’nin en köklü üniversitelerinden birisi. Üniversitemiz bölgede öğrenci sayısı olarak üçüncü, akademik personel sayısı olarak da ikinci sıradayız” dedi.

Rektör Prof. Dr. GÖKTAŞ ayrıca öğrencilere derslerine odaklanmaları gerektiğini ve diploma notlarının çok önemli olduğunu da vurguladı.

Güncellendiği Tarih: 12-10-2021 12:29 |