TÜRKİYE'DE SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİNİN MEVCUT DURUMU VE ELAZIĞ'DAKİ SU ÜRÜNLERİ ÜRETİMİNİN ÖNEMİ
JICA Derneği, Üniversitemiz ve JICA Türkiye Ofisi tarafından ortaklaşa "Türkiye'de Su Ürünleri Yetiştiriciliğinin Mevcut Durumu ve Elazığ'daki Su Ürünleri Üretiminin Önemi" konulu panel düzenlenecektir.
Konuşmacılar:
- Prof. Dr. Dursun ŞEN (Su Ürünleri Fakültesi Dekanı)
-Dr. Hüseyin VELİOĞLU (JICA Derneği Başkanı)
-Mayumi ENDOH (JICA Türkiye Ofisi Başkanı)
-Dr. Durali KOÇAK (Balıkçılık ve su Ürünleri Genel Müdürü)
-Prof. Dr. Kudbettin DEMİRDAĞ (Fırat Üniversitesi Rektörü)
Panel Yöneticisi:
-Doç. Dr. Emin ÖZDAMAR (JICA Türkiye Ofisi)
Panelistler:
-Vahdettin KÜRÜM (Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı) Türkiye'de Kültür Balıkçılığında Son Dönemde Görülen Gelişmeler
- Prof. Dr. Hasan ATAR (Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Su Ürünleri Bölümü) Japonya'da Kültür Balıkçılığı
-Prof. Dr. Naim SAĞLAM (Fırat Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi) Elazığ Kültür Balıkçılığının Türkiye su Ürünleri Üretiminde ve İl Ekonomisindeki yeri