Rektör Prof. Dr. Demirdağ’ın Yeni Yıl Mesajı
Değerli öğretim elemanlarımız, idari personelimiz, üniversitemizin sevgili öğrencileri ve saygıdeğer Elazığlılar,
2017 yılını geride bırakırken, yeni bir yıla yeni umutlarla, barış ve kardeşlik duygularıyla giriyoruz.
Ülkemiz ve coğrafyamız için zor bir yıl geçirdik. Acı haberleri üzülerek paylaştığımız, Vatana ihaneti gördüğümüz bir yıl oldu. Türk Milletinin milli birlik ve beraberliği sayesinde birbirimize daha çok kenetlenerek dayanışma içinde hem ihanetleri, hem de acıların üstesinden gelmeyi başardık.
2017 yılında Üniversite olarak ülkemizi ve bölgemizi 2023 hedeflerine ulaştıracak yatırımlar ve başarılı bilimsel çalışmalara imza attık. Üniversitemizin, 2018 yılında daha da başarılı bir yıl geçireceğine olan inancım sonsuzdur.
Bu duygu ve düşüncelerle; 2018 yılının ülkemize ve tüm insanlığa barış, mutluluk, kardeşlik getirmesini diliyor; Elazığlı hemşerilerimizin ve Fırat Üniversitesi camiasının yeni yılını kutluyorum.
Güncellendiği Tarih: 29-09-2020 10:31 |