Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Fırat Teknokent’i Ziyaret Etti…
Bir dizi ve incelemelerde bulunmak üzere Elazığ'a gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Fırat Teknokent'i ziyaret etti.
Burada Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Erhan Akın, Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Galip Aydın ve Öğretim üyeleri tarafından karşılanan Bakan Varank, Fırat Üniversitesi Öğretim üyeleri ve Teknokent’te bulunan firmalar tarafından hazırlanan proje sergisini gezdi.
Teknokent’te düzenlenen toplantıda Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Bakan Varank'a Üniversite ile ilgili kısa bilgiler verirken, toplantı sonunda Rektör Prof. Dr. Demirdağ Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'a günün anısına el dokuma halı hediye etti.
Bakan Varank'a, Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Tolga Ağar, Sermin Balık, Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve protokol üyeleri eşlik etti.


.JPG)



Güncellendiği Tarih: 29-09-2020 14:57 |