Fırat Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'nden Mutfak Eğitimleri Duyurusu
Fırat Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (FÜSEM), gastronomi alanında çeşitli mutfak eğitimleri düzenliyor. Bu kapsamda, hem profesyonel hem de amatör mutfak meraklılarına yönelik dört farklı kurs sunulmaktadır. Kursların hepsi Öğr. Gör. Mustafa Emre Şirin tarafından verilecek olup, kurs malzemeleri ücrete dahildir.
Fransız Mutfağı Eğitimi
https://fusem.firat.edu.tr/course/firansiz-mutfagi-egitimi/24-1
Fransız mutfağının inceliklerini öğrenmek isteyenler için düzenlenen bu kurs, 1 gün sürecek ve 4 saat boyunca katılımcılara eşsiz Fransız yemeklerini yapmayı öğretecektir. Kurs ücreti 1750 TL'dir.
Kırmızı Et Pişirme Teknikleri
https://fusem.firat.edu.tr/course/kirmizi-et-pisirme-teknikleri/24-1
Et severler için özel olarak hazırlanan bu kurs, kırmızı et pişirme tekniklerine odaklanmaktadır. 1 gün ve 4 saat sürecek bu eğitimde katılımcılar, etin doğru pişirilme yöntemlerini öğrenecekler. Kurs ücreti 1750 TL'dir.
Osmanlı Saray Mutfağı
https://fusem.firat.edu.tr/course/osmanli-saray-mutfagi-egitimi/24-1
Osmanlı saray mutfağının zengin lezzetlerini keşfetmek isteyenler için düzenlenen bu kurs, 1 gün ve 4 saat sürecek. Katılımcılar, tarihi Osmanlı yemeklerini hazırlama konusunda bilgi sahibi olacaklar. Kurs ücreti 1750 TL'dir.
Yoğunlaştırılmış Mutfak Eğitimi
https://fusem.firat.edu.tr/course/yogunlastirilmis-mutfak-egitimi/24-1
Profesyonel mutfak eğitimi almak isteyenler için hazırlanan bu kurs, 4 hafta sürecek ve toplamda 80 saatlik bir eğitim sunulacaktır. Bu kapsamlı eğitimde, katılımcılar mutfak becerilerini geliştirip, profesyonel aşçılık tekniklerini öğrenme fırsatı bulacaklar. Kurs ücreti 37500 TL'dir.
Genç Şefler Mutfakta Eğitimi (12-17 Yaş)
https://fusem.firat.edu.tr/course/genc-sefler-mutfakta-12-17-yas/24-1
Yaz tatilinde gençleri kendi mutfağının şefi olmaları için mutfağa ilk profesyonel adımlarını atmaya bekliyoruz. Bu kursun temel amacı, mutfak içerisinde teorik ve uygulamalı mutfak eğitimleri ile birlikte bıçak kullanma ve doğrama teknikleri, soslar ve dünya mutfaklarını öğretmeyi hedeflemektedir. Kurs Ücreti 10.000 TL2dir.
Tüm kurslara katılım için malzemeler FÜSEM tarafından sağlanacaktır. Detaylı bilgi ve kayıt için FÜSEM’in iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz:
- Telefon: 0850 241 95 02
- Web: www.fusem.com
- Telefon: 0424 607 65 13
Fırat Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi, mutfak eğitimlerine katılacak herkesi bekliyor!