Harput Gezisi Başvuru Duyurusu

Fırat Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından organize edilen ve Elazığ Belediyesi’nin destekleriyle 4 Kasım Cumartesi günü ücretsiz “Cumhuriyetin 100. Yılında Tarihe Yolculuk ‘Harput’ Gezisi” etkinliği düzenlenecektir.

Etkinliğe sadece üniversitemizin aktif öğrencileri başvuru yapabileceklerdir. Başvuru sonucunda açıklanacak listede ismi yazmayan öğrencilerimiz etkinliğe katılamayacaklardır.

TARİH: 4 KASIM CUMARTESİ

SAAT: 10.00

TOPLANMA YERİ: ÜNİVERSİTE EVİ ÖNÜ

GEZİ DETAYLARI:

• “Cumhuriyetin 100. Yılında Tarihe Yolculuk ‘Harput’ Gezisi” etkinliği Fırat Üniversitesi Rektörlüğü Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından organize edilmekte ve Elazığ Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenmektedir.

• Etkinliğe sadece Fırat Üniversitesi’nin aktif öğrencileri katılabilecektir.

• Katılım sınırlı sayıda olup başvuru yapan öğrenciler değerlendirmeye alınacaktır.

• Son başvuru tarihi 2 Kasım Perşembe günü saat 15.00’dir.

• Başvuru sonucunda etkinliğe katılmaya hak kazanan öğrencilerimizin listesi Fırat Üniversitesi Ana Sayfası duyurular bölümünde 2 Kasım Perşembe günü akşam yayınlanacaktır. Yayınlanacak listede yer almayan öğrenciler geziye katılamayacaklardır.

• Harput Yolculuğu, gezi ve yemek ikramları ücretsiz olacaktır.

• Saat 10.00’da Fırat Üniversitesi Üniversite Evi (Öğrenci Evi) giriş kapısı önünde toplanılacak ve servislerle Harput’a hareket edecektir.

• Harput’a ulaşıldıktan sonra Pisa Kulesi’nden daha eğri olan Ulu Cami, harcında süt kullanıldığı rivayeti olan Harput Kalesi gibi birçok tarihi ve turistik yerler rehberler eşliğinde gezilecektir.

Başvuru Formu için TIKLAYINIZ

Güncellendiği Tarih: 01-11-2023 12:52 |