Palu Gezisi ve Tren Yolculuğu Başvuru Duyurusu

Fırat Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından organize edilen ve Elazığ Valiliği ve Palu Kaymakamlığı’nın destekleriyle 5 Kasım Pazar günü ücretsiz “Cumhuriyetin 100. Yılında Tarihe Trenle Yolculuk ‘Palu’ Gezisi” etkinliği gerçekleştirilecektir.

Etkinliğe sadece üniversitemizin aktif öğrencileri başvuru yapabileceklerdir. Başvuru sonucunda açıklanacak listede ismi yazmayan öğrencilerimiz etkinliğe katılamayacaklardır. Son başvuru tarihi 3 Kasım Cuma günü saat 15.00 olacaktır.

Not: Tren bileti kesileceği için; başvuru formuna “Ad-Soyad, TC Kimlik Numarası, Doğum Tarihi” bilgilerinin eksiksiz girilmesi gerekmektedir.

TARİH: 5 KASIM PAZAR

SAAT: 08.00

TOPLANMA YERİ: ÜNİVERSİTE EVİ ÖNÜ

GEZİ DETAYLARI:

•        “Tren Yolculuğu ve Palu Gezisi” Fırat Üniversitesi Rektörlüğü Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından organize edilmekte ve Elazığ Valiliği ve Palu Kaymakamlığı’nın destekleriyle düzenlenmektedir.

•        Etkinliğe sadece Fırat Üniversitesi’nin aktif öğrencileri katılabilecektir.

•        Katılım sınırlı sayıda olup başvuru yapan öğrenciler değerlendirmeye alınacaktır.

•        Son başvuru tarihi 3 Kasım Cuma günü saat 15.00’dir.

•        Başvuru sonucunda “Tren Yolculuğu ve Palu Gezisi” etkinliğine katılmaya hak kazanan öğrencilerimizin listesi Fırat Üniversitesi Ana Sayfası duyurular bölümünde 3 Kasım Cuma günü akşam yayınlanacaktır. Yayınlanacak listede yer almayan öğrenciler geziye kesinlikle katılamayacaklardır. (Listede ismi çıkan öğrencilere Üniversite Evi önünde tren biletleri verilecektir. Tren bileti olmayan öğrenciler TCDD yetkilileri tarafından tren garına alınmayacaktır.)

•        Tren yolculuğu, Palu ilçesi gezisi ve yemek ikramları ÜCRETSİZ olacaktır.

•        Saat 08.00’de Fırat Üniversitesi Üniversite Evi (Öğrenci Evi) giriş kapısı önünde toplanılacak ve servisler Elazığ Tren Garına hareket edecektir.

•        Geziye katılacak öğrenciler trenlere katılım listesine göre bindirilecek ve daha sonra trenle yolculuk başlayacaktır.

•        Trenle Palu ilçesine ulaşıldıktan sonra, başta Palu Kalesi olmak üzere tarihi ve turistik yerler rehberler eşliğinde gezilecek mehter ekibiyle birlikte ilçe merkezinde karşılama töreni olacaktır.

•        Palu’dan dönüşün trenle saat 17.00 sıralarında olması planlanmaktadır.

Başvuru Formu için TIKLAYINIZ

Güncellendiği Tarih: 02-11-2023 13:30 |