Fırat Üniversitesi Olarak Gaziantep’te Meydana Gelen Hain Terör Saldırısını Lanetliyoruz
Ülkemizin birlik ve beraberliğine kasteden terör odakları, dün akşam Gaziantep’te çirkin yüzünü bir kez daha göstermiştir.
Gaziantep Beybahçe Mahallesi’nde dün akşam gerçekleştirilen bir düğün törenine düzenlenen ve 51 vatandaşımızın hayatını kaybettiği canlı bombalı hain saldırıyı Fırat Üniversitesi olarak nefretle ve şiddetle lanetliyoruz.
Gazi şehrimiz Gaziantep’te meydana gelen masum vatandaşlarımıza yönelik alçak terör saldırısına en güzel cevap milletimizin sergileyeceği birlik ve beraberlikle verilecektir. Ülkemizin içeride ve dışarıda giriştiği terör mücadelesini sekteye uğratmaya yönelik saldırıların amacına ulaşamayacağı herkes tarafından bilinmelidir. Son günlerde meydana gelen terör saldırıları sonrası milletimiz, her zamankinden daha güçlü ve daha çok birbirine kenetlenmiştir. Meydana gelen hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, tüm yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.
Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
Güncellendiği Tarih: 28-09-2020 13:44 |