Gazi Mustafa Kemal Atatürk Vefatının 85. Yıl Dönümünde Üniversitemiz de Anıldı

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yıl dönümü nedeniyle; Üniversitemiz Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi ile İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Tarih Bölümü işbirliğinde “Vefatının 85. Yılında Milli Mücadele’nin Lideri Mustafa Kemal Atatürk” konulu bir konferans düzenlendi.

Bahaeddin Ögel Konferans Salonunda düzenlenen anma programına;  Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bilal ÜSTÜNDAĞ, Prof. Dr. Soner ÖZGEN, fakülte dekanları, öğretim üyeleri ile öğrenciler katıldı.

Saat 09.05’te saygı duruşunda bulunulmasıyla başlayan konferansta konuşmacı olarak  Üniversitemiz İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet AKSIN yer aldı.

Prof. Dr. AKSIN, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadele dönemi konusunda çeşitli bilgiler verdi.

Güncellendiği Tarih: 10-11-2023 09:47 |