images

Üniversitemiz de “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Kadınlarımız” Konulu Panel Düzenlendi

Üniversitemiz Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin düzenlemiş olduğu “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Kadınlarımız” konulu panel düzenlendi.

Bahaeddin Ögel Konferans Salonunda düzenlenen panele, Elazığ Vali Yardımcısı Armağan YAZICI, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bilal ÜSTÜNDAĞ, Prof. Dr. Soner ÖZGEN, Üniversitemiz Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Bahar DEMİREL, Giresun Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Reyhan Ayşen WOLFF, Elazığ İŞKUR İl Müdürü Abdullah BALCI ve Üniversitemiz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Handan KARAKAYA, Dr. Öğretim üyesi Onur YERLİKAYA ŞAŞMAZ, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal ÜSTÜNDAĞ, Kadın- Erkek eşitliğinde bahsetti.

Üniversitemiz Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Bahar DEMİREL, Cumhuriyetin 100. yılında Kadınların toplumdaki yerini anlattı.

Elazığ Vali Yardımcısı Armağan YAZICI, yapılan panelin farkındalık oluşturma konusunda katkı sağlayacağını söyledi.

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dr. Öğretim üyesi Onur YERLİKAYA ŞAŞMAZ, Cumhuriyetin ilelebet var olması için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini ifade etti.

Giresun Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Reyhan Ayşen WOLFF da kadınların güçlenmesi ve güçlendirilmesi politikası hakkında çeşitli bilgiler verdi.

Son olarak konuşan Elazığ İŞKUR İl Müdürü Abdullah BALCI, kadınların iş gücüne katılmasının öneminden bahsederken kadınlara istihdam sağlanması konusundaki engelleri anlattı.

Panel sonunda konuşmacılara teşekkür belgeleri verildi.

Güncellendiği Tarih: 20-11-2023 09:05 |