ÜNİVERSİTEMİZ
YÖNETİM
DAİRE BAŞKANLIKLARI
MÜDÜRLÜKLER
KOORDİNATÖRLÜKLER
HIZLI ERİŞİM
UYUM EĞİTİMİ
ADAY ÖĞRENCİ
MEZUN
FAKÜLTELER
ENSTİTÜLER
YÜKSEKOKULLAR
MESLEK YÜKSEKOKULLARI
REKTÖRE BAĞLI BİRİMLER
DERS KATALOGLARI
ARAŞTIRMA MERKEZLERİ
Fırat Üniversitesi
Üniversitemiz Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu Kimya Teknolojisi Programı ile Endüstri Ürünleri Tasarımı Programı iş birliğinde düzenlenen yıl sonu sergisi, akademisyenler ve öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.
Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu Kütüphane Salonu’nda düzenlenen serginin açılışına, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet Orhan, akademisyenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.
Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu’nun üniversite içerisinde özel bir yere sahip olduğunu belirterek, okulun Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yer almasının ve sanayi ile doğrudan iş birliği içerisinde eğitim faaliyetlerini yürütmesinin büyük önem taşıdığını ifade etti.
Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet Orhan ise burada sergilenen çalışmaların, marka olma yolunda ilerleyen Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu’nun geldiği noktayı gösterdiğini belirterek, “Yüksekokulumuz, bizler görevlerimizi tamamlayıp ayrıldıktan sonra da tematik alanlarda Türkiye’nin örnek ve marka meslek yüksekokullarından biri hâline gelecektir.” dedi.
Sergide, Endüstri Ürünleri Tasarımı Programı ile Kimya Teknolojisi Programı öğrencilerinin hazırladığı çalışmalar ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.
Öğrencilerin yıl boyunca ortaya koyduğu projelerin yer aldığı etkinliğin, üniversite-sanayi iş birliğinin somut çıktılarından biri olduğu belirtildi.
Sergi programı, serginin gezilmesi ve öğrencilerin projelerinin incelenmesinin ardından sona erdi.