Üniversitemizde Açık Havada Sinema Etkinliğine Katılım Yoğun Oldu

Üniversitemiz Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen “Kampüste Açık Hava Sineması” etkinliklerinde üniversite öğrencileri açık havada sinema keyfi yaşadı. Elazığ Belediyesi’nin destekleriyle Üniversitemiz Kültür Park’ta gerçekleştirilen ve 5 gün süren açık hava sinema etkinliklerine Üniversitemiz Rektör Yardımları Prof. Dr. Bilal ÜSTÜNDAĞ, Prof. Dr. Mehmet YILMAZ, Belediye Başkan Yardımcısı Nazif BİLGİNOĞLU, Genel Sekreter Prof. Dr. Sinan AKPINAR ve yüzlerce öğrenci katıldı. Açık havada sinema keyfi yaşayan öğrencilere Elazığ Belediyesi de patlamış mısır ikram etti. Farklı içerikli etkinliklerde oldukça keyifli vakit geçirdiklerini söyleyen öğrenciler Üniversitemiz yöneticilerine teşekkür ettiler.

Güncellendiği Tarih: 05-06-2024 11:57 |