Üniversitemizde TÜBİTAK 2209-A Projesi Kapsamında Resim Sergisi Açıldı

Üniversitemizde TÜBİTAK 2209-A Projesi kapsamında, “Yoksullukla Mücadelede Mültecilerin Kültürel Adaptasyonu ve Kültürel Etkileşim” konulu resim sergisi açıldı.

Eğitim Fakültesi Sergi Salonunda düzenlenen resim sergisinin açılışına; Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bilal ÜSTÜNDAĞ, Prof. Dr. Soner ÖZGEN, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Nuri GÖMLEKSİZ, öğretim üyeleri, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Açılışı yapılan sergi ile ilgili açıklama yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal ÜSTÜNDAĞ, sergide emeği geçen akademisyenleri ve öğrencileri tebrik etti.

TÜBİTAK 2209-A Proje Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Tahir ÇELİKBAĞ ise sergide yoksullukla mücadelede mültecilerin kültürel adaptasyonu ve kültürel etkileşim konulu eserlerin olduğunu belirtti.

Güncellendiği Tarih: 17-11-2023 12:37 |